Κυριακή, Νοεμβρίου 2

FIREHOUSE IS IN THE HOUSE!!


..για οσους δεν καταλαβαν..FIREHOUSE!!
..μια μπαντα σταθμος στην ιστορια του Μελωδικου HARD ROCK..
..ειχανε την τυχη να συνεργαστουν με τον Bon Jovi στο ξεκινημα τους,ο οποιος βοηθησε και στην προωθηση του σχηματος αυτου..
..ξεχωριζει η βραχνη φωνη του C.J. Snare που μπορει να πιασει νοτες απιστευτα ψιλες με μια καταπληκτικη ανεση..

Οι Firehouse επισκεφτηκαν την Ελλαδα για δυο συναυλιες το μηνα που περασε..
Η μια πραγματοποιηθηκε στην Αθηνα στις 23 Οκτωβρη,με support band τους πολυ καλους KINGDRAGON,στην οποια απο ο,τι ακουσα υπηρξε τεραστια προσελευση κοσμου και περασαν ολοι πολλοι ομορφα!!
Η δευτερη εμφανιση ητανε στο Ξυλουργειο του Μυλου στη Θεσσαλονικη,Παρασκευη 24 Οκτωβρη,και ναι,ειχα την τυχη να'μαι κι εγω μεσα σε οσους παραβρεθηκαν εκει!!

Ειχε απο νωρις μαζευτει κοσμος στον προαυλιο χωρο του μυλου και περιμεναν ολοι υπομονετικα να φτασει η ωρα του Live!!
Στις 10:30 περιπου οι πορτες ανοιξαν..αφου περασαμε απο τον ελεγχο των εισητηριων..ανεβηκαμε τη μεγαλη σκαλα και ολοι προσπαθουσαν να πιασουν μια θεση κοντα στη σκηνη!!
10 λεπτα μετα αρχισε να παιζει απο τα ηχεια της αιθουσας το κομματι ROCK ON THE RADIO..και ξαφνικα τα φωτα σβηνουν..και σε δεκα περιπου δευτερολεπτα εχουμε μπροστα μας τους FIREHOUSE,με τον C.J. Snare να φωναζει "FIREHOUSE IS IN THE HOUSE!!ARE YOU READY TO ROCK Thessaloniki??"..Οπως ητανε αναμενομενο αυτο ξεσηκωσε αμεσως τους παντες!!Χαμος απο χειροκροτηματα και ο κοσμος εδειχνε ετοιμος για ολα εκεινο το βραδυ!!Και η γιορτη ξεκινουσε..

Oughta be a law
Lover's Lane
All she wrote
Shake and Tumble
Helpless
Love of a lifetime
When i look into your eyes
Overnight sensation
Reach for the Sky


Ητανε μερικα απο τα κομματια που παρουσιασαν ζωντανα!!Ενω κανεις δεν περιμενε πως θα εκλεινε η συναυλια με ενα απο τα πιο κλασσικα κομματια τους το DON'T TREAT ME BAD!!

Μιαμιση περιπου ωρα μετα..κι αφου δεν ενιωθα πια το λαιμο μου απο το τραγουδι..κι ολοι ητανε καταιδρωμενοι στην αιθουσα..η μπαντα μας ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΕ και τα φωτα αναψαν!!
Ενα μπουλουκι κοσμου ορμησε μπροστα να δωσει τα χερια στους μουσικους και εκει ητανε που πραγματικα συνειδητοποιησαμε οτι ενα ακομα ομορφο Live ειχε φτασει στο τελος του!!

Βγηκαμε στο δρομο και το Αστικο γεμισε κοσμο..που ισως θα συνεχιζε καπου αλλου τη βραδυα..
Τα αυτια ολων βουιζαν ακομα,αλλα μπορουσε ακομα κανεις να ακουσει καποιους να σιγοτραγουδουν καποιο απο τα κομματια της συναυλιας!!
Αλλο ενα βραδυ παρασκευης εκλεινε με τον καλυτερο τροπο..σηκωσαμε τις μπυρες στον αερα..και τσουγκρισαμε στην υγεια των C.J. Snare,Bill Leverty,Michael Foster και Allen McKenzie!!

"Reach for the sky or I will shoot you down
In the blink of an eye -- reach for the sky
There's nowhere to run nowhere to hide
Reach for the sky
I got the drop on you so raise them high
Reach for the sky.."

2 σχόλια:

BOSKO είπε...

καλή φάση!
Περιγράφεις μια συναυλία rock, όπου γίνεται της πουτάνας, ενώ παράλληλα ακούγεται ένα ρετρό κομμάτι!

Kostas L.A. είπε...

xaxaxa..αυτο που μολις ειπες ειναι μια μερια του κατεστραμμενου τροπου σκεψης που ωρες ωρες χρησιμοποιω..αλλα μ'αρεσει!!:)