Δευτέρα, Νοεμβρίου 24

Freddie Mercury (born Farrokh Bulsara; 5 September 1946 – 24 November 1991)


"Who wants to live forever
Who wants to live forever . . . . . ?
Oh ooo oh
There's no chance for us
It's all decided for us
This world has only one sweet moment set aside for us.."

αυτα ητανε τα λογια του Freddie Mercury στο δισκο A kind of magic..στο κομματι Who wants to live forever(που πολλοι γνωριζουν επειδη επαιξε και στο soundtrack του Highlander)..και η χρονια 1986..
την ιδια χρονια στη συναυλια που ειχανε δωσει οι QUEEN στο Wembley, ειχε πει επισης.."Some rumours say that we,as QUEEN,are going to split..The thing is that,we're gonna stay together until we fuckin' die..",και επινε λιγο λιγο απο ενα ποτηρι Guiness που ειχε μαζι του On stage..
ενας ανθρωπος γεματος ενεργεια..με απιστευτη ορεξη για παιχνιδι με το κοινο..συνεχως προσπαθουσε να δωσει περισσοτερα απο οσα κι ο ιδιος ειχε μεσα του..για να μη φυγει κανεις απογοητευμενος απο τις συναυλιες..και το καταφερνε..
οπως καταφερε να λυγισει πολυ κοσμο,οταν το '91,μερικες μερες πριν φυγει απο τη ζωη,βγηκε στην τηλεοραση και ανακοινωσε πως πασχει απο AIDS και πως η κατασταση της υγειας του ειναι ασχημη και μη αναστρεψιμη..
περνουσε δυσκολες ωρες,κι ομως δεν το ειχε πει ακομα και σε δικα του ατομα..δεν ηθελε να στεναχωρησει κανεναν..
το ημερολογιο εγραφε 24,μια μερα σαν και τη σημερινη,πριν 17 χρονια..οταν ο μεγαλος αυτος δημιουργος κι ερμηνευτης,εφευγε μια για παντα απο αυτο τον κοσμο..πηγαινοντας καπου που θα ζησει για παντα..κι αφησε πολυ εργο πισω του,πολλες ομορφες στιγμες για να τον θυμουνται ολοι!!

"..Too late, my time has come
Sends shivers down my spine
Body's aching all the time
Goodbye everybody - I've got to go
Gotta leave you all behind and face the truth.."



2 σχόλια:

BOSKO είπε...

ρε, τον φουκαρά! Τόσο αξιόλογος...τόσο νέος...αθάνατοι οι δίσκοι με τη φωνή του και τα παιξίματα των Queen! Εσύ μου θύμισες τη φυγή του, μπράβο ρε φίλε!

Kostas L.A. είπε...

απιστευτος και αδικοχαμενος!!
οπως ειχαμε ξαναπει καποιος πρεπει να μνημονευει κι αυτους τους ανθρωπους γιατι οι αλλοι ξεχνουν!! :)