Τετάρτη, Δεκεμβρίου 3

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Κων/νος Παπαχρόνης..


"Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα (2/12) στη συμβολή της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Ξενοφώντος, στο κέντρο της Αθήνας, έχασε τη ζωή του o 31χρονος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης.

Ο νεαρός ηθοποιός, με πλήρη εξάρτυση και κράνος, μπήκε με τη μηχανή του στη λεωφορειολωρίδα της Λεωφόρου Αμαλίας, στο ύψος του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού.

Στη συμβολή της Αμαλίας, με την οδό Ξενοφώντος, η μηχανή του ηθοποιού συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο νεαρός ηθοποιός, να χάσει τη ζωή του."

..αυτα μπορουσε να διαβασει κανεις χθες στη σελιδα του Cosmo.gr..
..αλλος ενας νεος ανθρωπος..αλλος ενας ταλαντουχος ηθοποιος..
..ξεκινουσε το ταξιδι του για τα αστερια..

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977, αποφοίτησε το 2000 από την σχολή του Εθνικού Θεάτρου και αμέσως έπαιξε στην παράσταση «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, στον ρόλο του Φίγκαρο.

Η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν ένας μικρός ρόλος στην ταινία «Ευγένιος Αγνώστων Λοιπών Στοιχείων» το 1996.

Συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις- ανάμεσα στις οποίες "Χειμωνιάτικο Ταξίδι", "Τέσσερις Εικόνες Αγάπης", "Hedwig and the Angry Inch", "Clavigo", "Οθέλλος", "Ο Δον Ζουάν στο Σόχο". Τιμήθηκε με το Α' Βραβείο Ανδρικής Ερμηνείας από το περιοδικό αθηνόραμα για την παράσταση "Το Γάλα" που παρουσιάστηκε στο Εθνικό Θέατρο το 2006-2007.




«Σύσσωμο το Εθνικό Θέατρο πενθεί για την αιφνίδια και τραγική απώλεια του ηθοποιού Κωνσταντίνου Παπαχρόνη. Εκφράζουμε την οδύνη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εθνικό Θέατρο, γνωστοποιώντας παράλληλα πως οι παραστάσεις του έργου «Το ξύπνημα της άνοιξης», ακυρώνονται μέχρι τουλάχιστον και την Παρασκευή. Θα ακολουθήσει ειδική ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου για τον χρόνο επανέναρξής τους.


Πηγες:

COSMO.gr


mixtape.gr


naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: