Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14

Concerts October-November 2008 in GREECE!!

07 Οκτωβρίου 2008




Στο Gagarin 205,στην Αθηνα,θα εμφανιστουν οι Nile,μια απο τις σημαντικοτερες "death metal" μπαντες,σε μια απο τις εμφανισεις τους ανα την Ευρωπη για την προωθηση του προσφατου δισκου “Ithyphallic”,ο οποιος σημειωνει μεγαλη επιτυχια..
Για τους λατρεις του μουσικου ιδιωματος που εκπροσωπουν οι Nile,η συναυλια αυτη καθισταται ως ενα απο τα σημαντικοτερα event αυτου του Φθινοπωρου!Tο γεγονος ομως οτι ο Γιωργος Κολλιας,ενας απο τους καλυτερους performers στον κοσμο,βρισκεται στη θεση του drummer των Nile,προσδιδει μια ιδιαιτερη σχεση με το ελληνικο "death metal" κοινο,στο οποιο ο Κολλιας ειναι ιδιαιτερα συμπαθης..

Support Acts: MASS INFECTION, SUICIDAL ANGELS ,IN UTERO CANNIBALISM.


10 Οκτωβριου 2008, An Club



FISH,ενα ονομα αρρηκτα συνδεδεμενο με το χωρο του progressive rock και πιο συγκεκριμενα με τη μπαντα των MARILLION..Ο Fish ηταν ο δημιουργος των μεγαλυτερων επιτυχιων της συγκεκριμενης μπαντας!Ποιος δε γνωριζει αλλωστε κομματια οπως τα: Keyleigh,Lavender,Sugar Mice..η ακομα και το δισκο σταθμο στην ιστορια των Marillion με τιτλο "Misplaced Childhood"?
Επισκεπτεται τη χωρα μας για πρωτη φορα,με καινουρια,πληρη μπαντα και ανανεωμενο υλικο..πραγμα που δε σημαινει βεβαια πως δε θα εχουμε την ευκαιρια να απολαυσουμε επιτυχιες των Marillion,σε μια συναυλια που θα διαρκεσει περιπου 2 ωρες!



19 Οκτωβρίου 2008,Μύλος/20 Οκτωβρίου 2008, An Club



Paul Gilbert..ενας απο τους μεγαλυτερους συνθετες και κιθαριστες,γνωστος για τους πειραματισμους του σε μεγαλη γκαμα ηχων αλλα και για τις Hard Rock ριζες του!Καποτε διεπρεψε ως κιθαριστας των Mr BIG,μια απο τις all-star μπαντες που εχουν περασει απο το χωρο του Hard Rock,και συνεργατες του ηταν οι Eric Martin(vocals),Billy Sheehan(bass),Pat Torpey(drums)..Επειτα επεστρεψε στη μπαντα με την οποια ειχε ξεκινησει την καριερα του και την οποια ο ιδιος ειχε ιδρυσει,τους RACER-X,στους οποιους τυμπανα επαιζε ο Scott Travis των μεγαλων Juda's Priest..
Πλεον εδω και πολλα χρονια ακολουθει solo καριερα,με αξιολογα Albums,στα οποια μπορει να ακουσει κανεις πολυ ενδιαφεροντα μουσικα θεματα!Παραδιδει επισης μαθηματα και συχνα δινει σεμιναρια(Guitar Clinics)!Τα τελευταια χρονια συμμετεχει και στο σχημα G3 με τους VAI,SATRIANI,PETRUCCI,MALMSTEEN κι αλλους αξιολογους μουσικους!
Στις συναυλιες θα ακουστουν κομματια απο ολη τη μουσικη καριερα και τις συνεργασιες του Gilbert,αν και το setlist θα περιλαμβανει κυριως πιο instrumental πραγματα και συγκεκριμενα απο την προσφατη δουλεια του με τιτλο“Silence Followed By A Deafening Roar ”
!

Στην Αθηνα,θα παιξει ως support και ο κιθαριστας Θοδωρης Ζιρας.


23 Οκτωβρίου 2008, Gagarin 205/24 Οκτωβρίου 2008,Μύλος



"Bye,bye baby..Bye,bye..that was ALL SHE WROTE.."

Ισως καπως ετσι να ανοιξουν οι εμφανισεις αυτης της μοναδικης Melodic Hard Rock μπαντας
στην Ελλαδα..
Οι Firehouse που για πρωτη φορα επισκεπτονται τη χωρα μας ειναι μια μπαντα που κατεχει εξεχουσα θεση στις καρδιες των οπαδων του Hard Rock χωρου ανα τον κοσμο,ετοιμοι να αποδειξουν πως ειναι στην καλυτερη τους φαση αν και 20 περιπου χρονια μεγαλυτεροι απο τοτε που εκαναν το ντεμπουτο τους On stage!
Ειναι κι αυτοι μια απο τις μπαντες που ειχε προωθησει ο Bon Jovi,οπως και οι Cinderella αλλα και οι SKID ROW..και που απεδειξαν περιτρανα πως πραγματικα αξιζαν,τα διθυραμβικα σχολια που ακουστηκαν για εκεινους απο τον πρωτο τους κιολας δισκο..
All she wrote,Reach for the sky,Love of a lifetime,When i look into your eyes και Don't treat me bad..ισως τα σημαντικοτερα κομματια τους κι αυτα που ολοι θα περιμενουν οπωσδηποτε να ακουσουν!

Support στην Αθηνα θα ειναι οι καταπληκτικοι KINGDRAGON,οι οποιοι το 2006 ειχανε εμφανιστει On stage στο πλευρο των GOTTHARD!



01/11/2008 ATHENS - FUZZ CLUB

02/11/2008 THESSALONIKI - Principal Theatre



Uli Jon Roth..ενα ονομα,μια ολοκληρη ιστορια που ξεκινα απο τους SCORPIONS και καταληγει σε απιστευτα νεοκλασσικα εργα,αλλα και διασκευες σε μεγαλους κλασσικους συνθετες(χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα ο δισκος διασκευη στις "4 εποχες" του VIVALDI,με τιτλο Metamorphosis)!
Ο διεθνής τύπος τον αποκαλεί neo-classical rock καλλιτέχνη και τον κατατάσσει ανάμεσα στους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών. Ο Uli Jon Roth, είδωλο αλλά και πρότυπο για πολλούς νεότερους καλλιτέχνες, έρχεται πλαισιωμένος από ένα εντυπωσιακό line up: την εκπληκτική Liz Vandall με τη συγκλονιστική φωνή και τη μοναδική σκηνική παρουσία, τον διάσημο τραγουδιστή Mark Boals των Royal Hunt (γνωστό και από την συνεργασία του με τον Yngwie Malmsteen), και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της μέταλ σκηνής, τον Michael Ehre των Metalium στα ντραμς. Τον συνοδεύουν, ακόμη, οι ταλαντούχοι μουσικοί Corvin Bahn (πλήκτρα), Niklas Turmann (κιθάρες) και Lars Lehmann (μπάσο).

Κανεις δεν πρεπει να χασει ενα event οπως αυτα!



Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες ας μου στειλει mail!

Καλη συνεχεια σε ολους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: